+36 88 577 000 o historia@hotelhistoria.hu

Tréning, konferencia

A Hotel Historia****& Historante termei 50 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések, üzleti rendezvények lebonyolításához.
Szeretné, ha rendezvénye napján minden a lehető legnagyobb rendben menne? Bízza ránk a catering szolgáltatást, hiszen az Ön által választott helyszínre vagy a megadott paraméterek alapján általunk felkutatott legalkalmasabb helyszínre visszük a Historia ízeit!
Születésnap, névnap, évforduló, ballagás, keresztelő, diplomaosztó vagy egyéb családi, baráti ünnep? A Hotel Historia, vagy testvéréttermeink a Malomkert Sörház és a Historia Hangvilla Étterem tökéletes helyszínek e rendezvények lebonyolítására, melyekhez személyre szabott vendéglátást biztosítunk.
Mondd ki az igent Veszprém páratlan szépségű esküvőhelyszínein!
Partnerhelyszínünk, a Historia Kert Veszprém ékszerdoboza. Az egykori Püspöki Pihenő, melyet sok veszprémi az iskolai nyári táborok során érzett otthonának, mára megújult köntösben ad helyet változatos eseményeknek.
Partner éttermünk, a Historia Hangvilla profi segítséget nyújt a legkülönbözőbb események megvalósításában, a legjobb áron Veszprém belvárosában. Több száz fős rendezvényre is elegendő eszközparkkal, technikai felszereléssel, a Hangvilla mélygarázsában parkolási lehetőséggel és szakképzett személyzettel rendelkezünk, így a Historia számára nincsen lehetetlen.