+36 88 577 000 o historia@hotelhistoria.hu

Kedves Vendégünk!

Üdvözöljük Önt, a Hotel Historia**** & Historante-ban, Veszprémben. Szállodánk házirendjében minden információt megtalál, amely hasznos lehet az itt tartózkodása alatt. Ahhoz, hogy ezen időszak zavartalan legyen, kérjük, a szálloda házirendjét szíveskedjen betartani. Kérés, kérdés esetén forduljon bizalommal recepciós kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Szobával, foglalással kapcsolatos információk
Szállodánk szobaárai forintban kerültek meghatározásra, áraink az Áfát tartalmazzák, az idegenforgalmi adó külön fizetendő.
Szobáinkat az érkezés napján 14.00-tól biztosítjuk, a korábbi érkezésre előzetes egyeztetés és visszaigazolást követően van lehetőség.
A szobákat a távozás napján legkésőbb 10.00-ig kérjük elhagyni. Szállodánk foglaltságától függően lehetőséget biztosítunk késői távozásra, előzetes egyeztetés után 12.00-ig ingyenes, azt követően felár ellenében tudjuk ezt biztosítani. A hosszabbítási szándékot szíveskedjen a recepción előre jelezni.
A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos.
Amennyiben nem szeretné, hogy a szobában való pihenését munkatársaink takarítással megzavarják, legyen kedves ezt a „Ne zavarj táblát” az ajtó kilincsére akasztva jelezni. A szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján jelezni szíveskedjen!

Vendéglátással kapcsolatos információk
A bőséges büféreggelit és –vacsorát tartalmazó félpanziós éttermi szolgáltatás az érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik. Késői érkezés (21.00 után) esetén az aznapi vacsora helyett másnap 11.00 – 15.00 óra között lehetőséget biztosítunk az előző napi vacsora ebédként történő elfogyasztására. (Malomkert Sörház, Fenyves utca 15.)

Wellness szolgáltatásokkal kapcsolatos információk
A wellness részlegünk minden nap 7.00-21.00 óráig tart nyitva. Amennyiben a finn szaunát, illetve a gőzkabint használni szeretné, kérjük, azt a recepción jelezni szíveskedjék, és kollégáink készséggel bekapcsolják Önnek. (Indokolt esetben a változtatás jogát fenntartjuk.)

Egyéb hasznos információk
Berendezési tárgyakat és textíliákat a szállodából kivinni tilos! Gondatlanságból, vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti. Kérjük, legyen kedves a többi vendég nyugalmát tiszteletben tartani, hangoskodással, különösen 22.00 után ne zavarja más pihenését. A szálloda szobáiban, éttermében, közösségi területein a magyar jogszabályok értelmében dohányozni, a dohányzásra kijelölt helyen kívül tilos!

Kellemes pihenést kívánunk Önnek!

Hotel Historia**** & Historante

Szolgáltatások és hasznos információk

Ajtózár működése:
Szálloda szobáink ajtaja közelítő (proximity) kártyával működtethető zárral van ellátva. Az ajtó kizárólag kártyával nyitható: a kártyát a kapcsolóhoz közelítve, azt érintve a kapcsolón zöld fény villan fel néhány másodpercre, ekkor az ajtó nyitható. Belülről az ajtó kilinccsel bármikor kinyitható.
Ha a szobában tartózkodik, az áramkártyát helyezze az ajtó mellett, a falon lévő kártyatartóba, ez biztosítja a szoba elektromos árammal történő ellátását. Távozáskor kérjük, hagyja ezt a kártyát a tartóban.
Az ajtó bezárásához, kérjük, hogy a kilincset ne nyomja le, hanem erősebb mozdulattal húzza be. Kérjük, ha a szobából távozik, kártyáját minden esetben vigye magával és ellenőrizze a szobaajtó megfelelő záródását.

Asztalfoglalás: Kérjük, jelezze igényét a recepción (9-es mellék) vagy a Malomkert Sörházban (Fenyves utca 15.)

ATM automata: Legközelebb a belvárosban található. Térképet a recepció segítőkész személyzetétől kérhet.

Babafelszerelés: Kérés esetén kollégánk örömmel bekészíti Önöknek a szobába. Rendelkezésre álló eszközök: babágy, babakád, WC szűkítő.

Cipőtisztítás: A recepciónál elhelyezett géppel lehetősége van megtisztítani cipőjét.

Csomagmegőrzés/csomagszállítás:
Recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek mind csomagjai megőrzésében, mind pedig azok szobából való kihozatalában.

Dohányzás:
Szállodai szobáink és éttermünk nem dohányzók, dohányzásra a szálloda kertjében és az étterem teraszán kijelölt helyeken van lehetőség. Az épületben történő dohányzás esetén 20.000 Ft kártérítést számítunk fel alkalmanként a függönyök és textíliák tisztítási költségeként, valamint az esetleges füstriasztás okán keletkező vendégpanaszok kompenzációjaként.

Elektromos csatlakozás:
Magyarországon a hálózati feszültség 220 – 240 V / 50 Hz.

Ébresztés:
A recepción rendelhető telefonos ébresztés. Amennyiben igénybe szeretnék venni ébresztő szolgáltatásunkat, recepciós kollégáink készséggel ébresztik a kívánt időpontban.

Érkezés:
A szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. A bejelentőlapot kérjük pontosan kitölteni, hogy az önkormányzat idegenforgalmi adóra vonatkozó előírásainak eleget tudjunk tenni. A későbbi kijelentkezés időigényét lecsökkenti, ha bejelentkezéskor a számlázásra vonatkozó igényét jelzi (milyen névre kéri kiállítani, milyen módon kívánja a számlát kiegyenlíteni, stb.) részünkre. A bejelentkezést követően vendégeinknek átadjuk a szobát nyitó kulcskártyát. 14:00 órai időpontot megelőző érkezés, illetve 10:00 órai időpont utáni kijelentkezés a szálloda foglaltságának függvényében, felár ellenében áll módunkban engedélyezni.

Értékmegőrzés:
A szobákban található széfben díjmentesen tárolhatja értéktárgyait. A nem itt elhelyezett értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A széf beállításához az értéktárgyak elhelyezése után csukja be a széf ajtaját, adjon meg egy 4 jegyű kódot, majd nyomja meg a # gombot. Nyitáskor ugyanezt a kódot használja! Szürke színű széfjeinknél az ajtó belső részén található gomb megnyomása után adjon meg egy 4 jegyű kódot, majd nyomja meg a „B” betűt, ezt követően fordítsa el a zárat. Kinyitáshoz ugyan azt a 4 jegyű kódot kell megadni, megnyomni a B betűt végül a zárat visszafordítani. Probléma esetén, kérjük, hívja a recepciót.

Étterem:
Partnerszállodánkban, a Hotel Historia Malomkertben (Fenyves utca 15., telefonszám: +88 579 231) található a Malomkert Sörház, nyitvatartása a következő:
A Malomkert Sörház nyitvatartási ideje:
Hétfő-Csütörtök, Vasárnap: 11:00 – 21:00
Péntek-Szombat: 11:00 – 22:00
A konyha az étterem zárásaként feltüntetett idő előtt egy órával zár.

Asztalfoglalást a recepció vagy közvetlenül az étterem fogad. Étlap a recepción kérhető.
A félpanzió ebédként és vacsoraként is igénybe vehető, választását kérjük, jelezze a recepción.
A félpanzió hidegcsomag formájában is igényelhető. Ezt az igényt kérjük, egy nappal korábban szíveskedjék jelezni a recepción.

Fénymásolás, scannelés:
Az irodai szolgáltatásokat recepciónkon tudja igénybe venni.

Fizetési módok:
A fizetés történhet készpénzzel (HUF és EUR), hitelkártyával (elfogadunk VISA, Eurocard / MasterCard, Maestro) OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával.

Fűtő-hűtő klímakészülék:
A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemel. A falon lévő kezelőpanelen lehet a hőmérsékletet állítani. Télen az ajánlott fűtési hőmérséklet 20 – 25 C°, nyáron az ajánlott hűtési hőmérséklet 22 – 26 C°. Ezek a hőmérsékleti tartományok kellemes komfortérzetet biztosítanak. Beállítási nehézségek esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Házi állatok:
Szállodánk és éttermünk állatbarát, kistermetű kedvence Önnel élvezheti az itt tartózkodást. (A szolgáltatás díja 4.000Ft/éj/kisállat.) Kérjük, a többi vendég nyugalma érdekében a pórázt mindig tartsa kutyáján, cicáján, valamint vegye figyelembe a szobában elhelyezett etikettet. Együttműködését ezúton köszönjük!

Hidegcsomag:
7 óra előtti elutazás esetén előző napi megrendelése alapján, reggeli helyett, hidegcsomagot biztosítunk. Kérését kérjük, a recepción jelezze a távozás előtti napon legkésőbb 20:00 óráig!

Internet: Vezeték nélküli (WIFI) internet a ház egész területén elérhető, a szolgáltatás vendégeinek térítésmentes. Hálózati kábel recepciónkon igényelhető.
WIFI kód: #loveHistoria

Kamera rendszer:
Vendégeink biztonsága érdekében épületünk közösségi tereiben, továbbá a parkolók, és az étterem teraszának területén kamera megfigyelő rendszer működik.

Károkozás:
Tartózkodási ideje alatt a szobában, illetve a szálloda területén okozott károk Önt terhelik. A szálloda a javítási, pótlási költségeket jogosult Önre tovább terhelni.

Kerékpár és sporteszköz-kölcsönzés:
Információért kérjük, forduljon recepciós kollégáinkhoz.

Konferencia:
Konferenciákhoz, rendezvényekhez korszerű technikával felszerelt termet kínálunk partnereinek. Bővebb információért kérjük, forduljon recepciós kollégáinkhoz.

Kozmetikai termékek:
Külön díj ellenében recepciónkon lehetőség van fogkefe, fogkrém, zuhanysapka, borotválkozó szett és körömreszelő vásárlására. A szobákban elhelyezett tusfürdők samponként is használhatóak. Vendégeink igényeinek megfelelően, térítési díj ellenében ezeket, valamint testápolónkat is pótoljuk.

Látnivalók és programok:
Információs brossúrák és programfüzetek a recepciós pulton és a lobby területén kihelyezve találhatók, felvilágosítást recepciós kollégáink készséggel adnak.

Látogatók:
Kérjük kedves vendégeinket, hogy látogatóikat a szálloda közösségi tereiben fogadják. A vendégek a szállodaszobába csak a recepción történt bejelentkezést követően mehetnek, és 20:00 óra után a szobában nem maradhatnak. Ennek megsértése esetén a recepció a mindenkor érvényes árlista szerinti szállásdíjat számítja fel.

Masszázs:
Előzetes időpont-egyeztetéssel kapcsolatban kérje recepciós kollégáink segítségét.

Menetrendek:
Autóbusz, vonat, repülő vagy hajó menetrendekért érdeklődjön recepciónkon.

Minibár:
Minden szobában megtalálható, többféle üdítővel és alkohol tartalmú itallal. A minibárban csak az általunk bekészített termékek tarthatók. Készletét naponta pótoljuk, a pótolt mennyiségeket a bekészített listára felvezetjük, és a szobaszámlára terheljük. Utazáskor kérjük, az utolsó fogyasztását is tartalmazó listát szíveskedjen a recepcióhoz magával vinni. Fáradozását köszönjük!
Tájékoztatjuk, hogy a szálloda jogosult a vendég által elfogyasztott, de le nem jelentett minibár tételek összegét utólag is leszámlázni.

Mosás és vasalási szolgáltatás:
Térítés ellenében igényelhető recepciónkon. Felvétel reggel 9 óráig. Az átvett textíliát 24 órán belül visszaszolgáltatjuk.

Mosás
Vasalás
Ft/db
Ft/db
Ing
4 000
2 400
Nadrág
4 000
2 400
Pulóver
4 000
2 400
Póló
3 000
1 800
Zokni
1 000
Alsónadrág
1 000

Műszaki problémák:

A szobában adódó műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepción!

Nemzetközi használatra alkalmas adapter/dugalj:
Recepciónk kérésre térítésmentesen biztosít különböző nemzetközi használatra alkalmas dugaljakat 0-24 óráig.

„Ne zavarjanak”:
Kérjük, helyezze el ajtajára kívülről a „Kérem, ne zavarjanak!” feliratú táblát! Ha telefonhívásokat sem szeretne fogadni, kérjük, hívja a recepciót!

Párnák:
különböző töltetű párnáinkat kérjük, igényelje a recepción.

Recepció:
Szállodánkban 6-22 óra között recepció szolgálat működik, ezt követően kérjük, hívja a megadott ügyeleti telefonszámok egyikét. Forduljon hozzánk bármikor bizalommal.

Reggeli:
A reggeli elfogyasztására 7 és 10 óra között van lehetőség. Éttermünket a teraszon át közelítheti meg, balra fordulva. Ha bármilyen speciális étkezési igénye van, kérjük, jelezze a recepción.

Reklamáció:
Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal nem elégedett, kérjük, azonnal forduljon az illetékes részleg dolgozóihoz, vezetőjéhez vagy a recepción jelezze a problémát. Kijelentkezéskor vagy távozás után nem áll módunkban utólagos reklamációt elfogadni. Megértését köszönjük.

Self check-out:
Érkezéskor, illetve tartózkodási ideje alatt bármikor kiegyenlítheti számláját, így távozása gyorsabb, gördülékenyebb lehet. Ebben az esetben kérjük, az ajtónyitó kártyáját minden esetben adja át recepciós kollégánknak.

Számítástechnikai segítségnyújtás:
Térítésmentesen recepciónkon jól képzett kollégáinktól alapfokú segítséget tud kérni minden nap 6-19 óráig.

Számlázás:
A kijelentkezés időigényének lecsökkentése érdekében kérjük, hogy bejelentkezéskor a számlázásra vonatkozó igényét jelezze (milyen névre kéri kiállítani, milyen módon kívánja a számlát kiegyenlíteni, stb). Számláját itt tartózkodása alatt 6.00-18.00 óra között módjában áll kiegyenlíteni. Szobaszámlájára terhelt pontos összegekről recepciós kollégáink készséggel adnak tájékoztatást, mód van proforma számla, illetve az étel- és italfogyasztás részletezett listájának nyomtatására is.

Szobaszervíz:
A Malomkert Sörházból történő ételrendelésre 10:00-ig van lehetőség. Miután a menü megérkezik, kollégánk a szobába szervírozza azt Önnek, alkalmanként 1.000 Ft szervizdíj ellenében. Étlapunkat kérje recepciós kollégáinktól. (A szobai telefonról 9-es mellék – recepció).

Szuvenír:
Lehetőség nyílik házi készítésű lekvárok, illetve sörök vásárlására hotelünkben. Ezzel kapcsolatban kérjük, forduljon recepciós kollégánkhoz.

Takarítás:
A szobákat naponta takarítjuk. Szobaasszonyaink a takarítást 8:00 – 13:30 óra között végzik. Takarításra vonatkozó igényét kérjük, az ajtó kilincsére akasztott táblával jelezze a szobaasszony részére. Amennyiben pihenni szeretnének, úgy azt a tábla „Kérem, ne zavarjanak” feliratú oldalával jelezzék. Az egyik oldalán a „Takarítást kérek” a másik oldalán a „Kérem, ne zavarjanak” feliratú kártyát a szobában, a fogasra akasztva találja. Extra takarítási díjat számolunk fel, amennyiben a szoba bútorzatán, szőnyegén, textíliáin, függönyein normál takarítással nem tisztítható szennyeződés keletkezik.
Ágyneműt kérésre naponta cserélünk. Ilyen igényével kérjük, forduljon recepciós kollégánkhoz. A törölközők cseréjére vonatkozó részletes tájékoztató a fürdőszobában található.

Talált tárgyak:
A szállodaszobában vagy általában az épületben hagyott talált tárgyakat 6 hónapon keresztül őrizzük meg. Ezen időn belül tudjuk kérésére postázni azokat, a postaköltség előre történő fizetése után. Amennyiben a bejelentőlapon megadta telefonszámát, úgy módunkban áll telefonon is értesíteni Önt a szobában felejtett tárgyról.

Taxi:
Recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Távozás:
Kérjük Önöket, hogy elutazásuk napján délelőtt 10:00 óráig szíveskedjenek szobájukat elhagyni. Ha szeretnék tovább igénybe venni a szobát, az a foglaltság függvényében, felár ellenében lehetséges. Recepciós kollégáink tudnak felvilágosítást adni a lehetőségekről.

Telefon:
Recepció hívása szobai telefonról: 9
Telefonálás szobából szobába: szobaszám
Helyi hívás kezdeményezése: 0 + a tárcsázni kívánt szám
Hívás Magyarországon belül: 006 – körzetszám + telefonszám
Külföldi hívás: 0 + 00 + ország hívószáma + körzetszám + telefonszám
A szobai telefonról indított külső hívások díjszabásával kapcsolatban kérje recepciós kollégánk segítségét.
Ország hívó kódok:

A
B
CH
D
E/SP
F
GB
GR
I
IRL
L
NL
P
USA
HUN
43
32
41
49
34
33
44
30
39
353
352
31
351
1
36

Televízió:

A távirányítón található ki-és bekapcsoló gomb segítségével könnyedén hozzáférhet csatornáinkhoz, melyek közül a le-fel nyilak segítségével, vagy a csatorna sorszámának megadásával választhat. (A csatornakiosztást mellékeltük.) A hangerő szabályozása a „volume” felirat melletti nyilakkal lehetséges. Kérjük, mielőtt elhagyná a szobát, minden esetben kapcsolja ki a készüléket. Ha bármilyen technikai probléma merülne fel, forduljon bizalommal recepciós kollégánkhoz.

Textíliák:
Segítse Ön is környezetünk megóvását, cserélni kívánt törölközőjét helyezze a fürdőszoba padlójára. Az ágyneműk váltását minden harmadik éjszaka után végezzük, amennyiben ennél gyakrabban szeretné, igényét kérjük, jelezze recepciós kollégánk felé.

Tisztálkodási szerek:
Recepciónk kérésre térítési díj ellenében biztosít fogkefét, fogkrémet, borotvát, borotva habot. A bekészítésként a fürdőszobában található egyik tubus fürdéshez és hajmosáshoz is használható készítményt, a másik tubus pedig testápolót tartalmaz, melyeket igény szerint, díj ellenében pótolunk.

Tűzvédelem:
A tűzesetek elkerülése érdekében a saját tulajdonú elektromos készülékek (pl. kávéfőző, merülőforraló, vasaló stb.) szobai használata nem megengedett.
Az épületben tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. A szobákban füstérzékelő berendezés található. Tűz esetén vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a szobákban kifüggesztett menekülési útvonal szerint hagyja el az épületet.
Kérjük, hogy a helyiség elhagyásakor az elektromos berendezéseket minden esetben szíveskedjék kikapcsolni

Tűzvédelmi házirend:
A szálloda területére nem szabad behozni könnyen gyúló és robbanásveszélyes anyagot (pl.: PB gázpalack).
A közlekedési utakat és a kijáratokat teljes szélességében állandóan szabadon kell hagyni.
A szobát és berendezéseit kizárólag csak rendeltetésének megfelelő célra szabad használni.
A szobában elektromos hőfejlesztő berendezést használni TILOS!
A szobában dohányozni és nyílt lángot használni TILOS!
A szoba elhagyása előtt – minden esetben – kérjük, gondoskodjon arról, hogy a szobában ne maradjon tüzet okozható jelenség (pl.: égő dohánynemű, bekapcsolt villamos készülék stb.)
A szobaajtón látható a lakószintje alaprajza, a piros nyíl mutatja az utat a vészkijárat felé. Tűz esetén kérjük, ebben az irányban hagyja el szobáját és az épületet. A liftet használni tilos!

Ünnepnapok:
Január 1., március 15., Nőnap, Húsvét, május 1., Anyák napja, Pünkösd, augusztus 20., október 23., november 01., Karácsony (december 25 – 26), Szilveszter.

Vészkijárat:
A szobákban és a folyosókon, lépcsőházban kifüggesztett menekülési útvonal szerint.

Wellness:
Wellness részlegünk használatához térítésmentesen biztosítunk minden szállóvendégünk részére fürdőköpenyt, törölközőt és papucsot. Szauna használatának igényüket kérjük a recepción jelezzék. Szaunánk felfűtése nagyjából 20-30 percet vesz igénybe.
Nyitva tartás: minden nap 7:00—21:00. (A változtatás jogát fenntartjuk.)

Ingyenes szolgáltatásaink:
Csomagmegőrzés, széf, WIFI, parkolás

Kérésre a szobába térítésmentesen bekészítjük: Gyermekágy, babafürdető kád, pléd, plusz párna, plusz takaró

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink:
Transzfer, virágrendelés, jegyrendelés (mozi, színház, állatkerti belépő, koncertek, egyéb), kerékpárkölcsönzés, vasaltatás/mosatás, csomagszállítás, pipere szerek (fogkefe, fogkrém, borotva, körömreszelő)

További kérdéseivel, kéréseivel forduljon bizalommal szállodánk dolgozóihoz

MINIBÁR ALAPKÉSZLET
MINIBARVORRAT
MINIBAR-SUPPLY

Szobaszám:
Zimmer:
Room:
Ár
Preis
Price

HUF
Alap- készlet/
Vorrat/
Supply
Db/
Stück/
Piece
HUF
Dátum/
Datum/
Date:
Cola, Fanta (0,2 l)
500,-
2
Ásványvíz/ Mineralwater
500,-
2
Cappy gyümölcslé/Fruit juice
500,-
2
Historia sörök/Historia beers
Pils: 1.190,-
Búza/Ír Vörös/ Meggy: 1.350,-
2
Pezsgők/Champagnes (0,2l)
1.200.-
2
Borok/Wines
1.200,-
2
Rövid italok/Shots (0,4l)
1.300.-
2
Snack (mogyoró/peanut, csoki/chocolate)
400.-
3
RedBull
1.200.-
1
Összesen/ Zusammen/ Together (HUF)

Fogyasztását kollégáink naponta regisztrálják.
Your consumption is recorded by our colleague every day.

Csatornakiosztás

Csatorna
Pozíció
M1 HD
2
M2 HD
4
Duna HD
6
M4 Sport HD
8
Duna World / M4 HD
10
M5 HD
12
VTV edukációs csatorna
18
Film ajánló csatorna
21
TV4
24
Comedy Central Family
26
Comedy Central
27
Paramount Network HD
29
RTL Klub HD
32
TV2 HD
34
Viasat3 HD
36
Viasat6
37
Super TV2 HD
39
RTL II HD
42
Film+ HD
43
Mozi+ HD
44
Cool HD
46
Sorozat +
48
RTL Gold
49
AXN HD
50
Sony Max
51
Sony Movie Channel
52
Moziverzum HD
53
Jocky TV
54
Izaura TV
55
Life TV HD
56
Prime TV
60
STORY4
62
Film Mania
64
Film Cafe
67
RTL+ HD
68
AMC HD
69
Spíler1 HD
73
Spíler2 HD
75
TV2 Comedy
76
Filmbox
77
Sláger TV HD
79
TLC
80
MTV Hungary
81
GALAXY4
83
Epic Drama HD
85
FILM4
87
ATV Spirit HD
88
ATV HD
91
HIR TV
92
Pesti TV
94
HBO HD
102
Filmbox Extra HD
121
Filmbox Premium
122
Filmbox Family
123
Filmbox Stars
124
FightBox
125
DocuBox
126
Gametoon
127
Sport1 HD
152
Sport2 HD
154
Eurosport1 HD
156
Eurosport2 HD
158
Fishing and Hunting HD
162
Extreme Sports Channel
163
ARENA4 HD
165
Spektrum HD
202
Nat Geo HD
204
NatGeo Wild HD
206
Discovery Channel HD
207
Animal Planet HD
210
DTX
211
Discovery Science
213
ID HD
215
History HD
216
OzoneTV HD
217
Viasat Explore
219
Viasat History
221
Viasat Nature HD
222
Travel Channel HD
223
CBS Reality
226
English Club
229
TV Paprika
250
Spektrum Home
253
TV2 Séf
254
Food Network HD
255
FEM3
257
Da Vinci
259
Disney Channel
302
Nickelodeon
304
TeenNick
305
Nick JR
306
MiniMax
307
Boomerang
308
Cartoon Network
309
Jim Jam
310
Baby TV
311
TV2 Kids
312
Nicktoons
314
Mezzo
352
Muzsika TV
353
Zenebutik
354
MTV Hits
355
MTV90s
357
MTV Live HD
358
MTV00s
359
Dikh TV
362
CNN International
401
BBC World News
402
Euronews
403
Al Jazeera English
404
TV5 Monde
406
TVE
407
ZDF
408
SAT.1
410
RTL
411
ORF2
413
Rai Uno
414
RTR-Planeta
415
CCTV-4
416
Hustler TV
452
Private TV
453
EroXXX
455
D1 TV
551
PAX TV
552
Bonum TV
553
FIX TV
554
Hatoscsatorna
555
Heti TV
556

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!