+36 88 577 000 o historia@hotelhistoria.hu
Hotel História - Csapatunk

ÜDVÖZÖLJÜK A HISTORIA KARRIER OLDALON!

Itt találkozhatnak a tehetséges és elhivatott szakemberek a vendéglátás izgalmas világával, ahol a minőség és a vendégszeretet a legfőbb értékek. Célunk az, hogy összekapcsoljuk a tehetséget a lehetőségekkel, és segítsünk a kiváló szakembereknek megtalálni álmai karrierjét a vendéglátásban.

Az oldalunkon a veszprémi Hotel Historia****&Historante, a Hotel Historia Malomkert**** és Malomkert Sörház, valamint a Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont aktuális állásajánlatai jelennek meg. Ezek a helyek nem csupán minőségi szállodák és éttermek, hanem egy olyan közösség is, ahol a szenvedély és az elkötelezettség a vendégek iránt mindig a középpontban áll.

Rendszeresen frissülő állásajánlatokkal várjuk mindazokat, akik szeretnének csatlakozni csapatunkhoz, és hozzájárulni a vendégeink kivételes élményéhez. Legyen szó szakácsokról, felszolgálókról, szobaasszonyokról, szállodai szakemberekről vagy bármely más területről a vendéglátásban, itt mindenki megtalálhatja a számára ideális lehetőséget. Lehetőséget biztosítunk határozatlan idejű éves állásra, részmunkaidős munkavégzésre rugalmasan és családbarát módon.

Ha Ön is arra vágyik, hogy része legyen egy olyan csapatnak, amely a minőség és az elhivatottság jegyében működik, akkor a Historia Karrier az Ön helye! Csatlakozzon hozzánk, és induljon el az úton egy olyan karrier felé, amely tele van lehetőségekkel, kihívásokkal és fejlődési lehetőségekkel a vendéglátás területén. Várjuk Önt szeretettel a Historia Karrier közösségében!

Bővebb információ egységeinkről:

Hotel Historia****& Historante www.hotelhistoria.hu

Hotel Historia Malomkert & Malomkert Sörház www.hotelmalomkert.hu

Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont www.historiahangvilla.hu

AKTUÁLIS NYITOTT POZÍCIÓINK A HOTEL HISTORIÁBAN****:

Jelenleg nincs nyitott pozíció szállodánkban, de mindig szívesen fogadunk jelentkezőket recepciós, szobaasszony és reggeliztető munkakörben is.

Amit minden pozícióhoz kínálunk:

  • egész éves, stabil, bejelentett állás
  • rugalmas, családbarát munkabeosztás
  • személyzeti étkezés
  • munkaruházat
  • fejlődési és előre lépési lehetőségek
  • versenyképes fizetés

Jelentkezését fényképes önéletrajzzal és a megpályázni kívánt pozíció megjelölésével a sales@hotelhistoria.hu email címen várjuk.

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!