+36 88 577 000 o historia@hotelhistoria.hu

2024. július

A veszprémi Utcazene Fesztivál az egyik legrégebbi és máig legnépszerűbb zenei eseménye a Királynék városának, amely minden év júliusában megrendezésre kerül.

A nyár állandó programja az a néhány nap, amikor a belvárost megtöltik az itthonról és külföldről érkezett utcazenészek, hogy kisebb, vagy akár rögtönzött színpadokon a húrok közé csapjanak. Ez az a fesztivál, amikor leginkább felélénkül Veszprém, hiszen a belvárosban sétálva bármelyik pillanatban, bármelyik sarkon, vagy átjáróban befordulva találkozhat egy olyan fellépővel az ember, aki elvarázsolja zenéjével, vagy nem mindennapi előadásmódjával. Az utóbbi években számos külföldi utcazenész is útba ejti a veszprémi fesztivált, így egy hamisíthatatlan világzenei csokrot kap az, aki júliusban az Utcazene idején Veszprémbe látogat. Ráadásul szintén az elmúlt évek trendjeit követve számos food-truck kocsival is találkozhatnak a fesztiválozók, hogy a zene mellett a gasztronómiában is megismerkedhessenek távoli vidékek stílusaival.

A minden évben megrendezésre kerülő veszprémi Utcazene Fesztivál részletes programját, fellépőit keresse az adott év havi programajánlójában.

Veszprémi Programiroda Kft.
8200 Veszprém, Brusznyai Árpád u. 2.
jegy@veszpremiprogramiroda.hu
+36 88 889 179
www.veszpremiprogramiroda.hu

Árkalkuláció & Foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!