+36 88 577 000 o historia@hotelhistoria.hu

2023. július

10 nap, 30 borász, 30 koncert, hirdeti a Rozé Rizling, Jazz Napok szlogenje, amely program több mint 10 éve a VeszprémFest állandó kísérőrendezvénye minden év júliusában.

Az Óváros tér szecessziós épületei közt kap helyet ez a tematikus zenei és gasztrofesztivál, ahol 10 napon keresztül kóstolhatják az ide érkezők a Balaton-felvidék borászainak legkiválóbb termékeit, miközben a faházak kínálatai közt meg lehet találni más hazai, de akár külföldi borvidékek kínálatát is. A színpadon 10 napon keresztül naponta 3 koncertet élvezhetnek az igényes zene kedvelői, elsősorban a hazai jazz, blues és soul énekesek, illetve együttesek prezentálásában.

Az ingyenes fesztivál szervezői ebben az esetben is gondoskodnak arról, hogy a borkínálatban kövessék az aktuális trendeket, így kerültek fel az elmúlt években a különböző prosecco-k és bio-borok is az itallapra.

A Rozé, Rizling, Jazz Napokon az is megtalálja a számításait, aki minőségi zenei csemegére vágyik, de baráti találkozásokhoz, vagy kellemes borozáshoz is kiváló környezetet és hangulatot biztosít a veszprémi fesztivál.

A minden évben megrendezésre kerülő Rozé, Rizling, Jazz Napok részletes programját, fellépőit keresse az adott év havi programajánlójában.

Veszprémi Ünnepi Játékok Nonprofit Kft. / VeszprémFest
8200 Veszprém, Óváros tér 22.
info@veszpremfest.hu
+36 88 444 454
www.veszpremfest.hu

Árkalkuláció & Foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!