+36 88 577 000 o historia@hotelhistoria.hu

Hosszúasztal piknik

A Hosszúasztal Piknik egy több ezer fős közösségi esemény, amelyet első alkalommal 2023-ban, az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretein belül rendeztek meg. Célja, hogy egy asztalhoz – egy akár több kilométer hosszúságú asztalhoz – üljenek a régió szereplői, polgárai.

A végeláthatatlan piknikasztalra mindenki felteheti a kedvenc harapnivalóját, amit aztán megoszthat az asztaltársaság többi tagjával is, így amellett, hogy igazán különleges és izgalmas ízkavalkádot élhetnek át a résztvevők, megismerhetjük a régió különböző pontjaira jellemző gasztronómiát is.

A rengeteg finomság mellett a jókedvet zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák.

A nem mindennapi piknikre várják a VEB2023 EKF programhoz csatlakozott 116 régiós település és Veszprém város családjait, baráti társaságait, az EKF program megvalósításában közreműködő szervezeteket és természetesen mindenki mást is, aki részese szeretne lenni ennek a nem mindennapi pikniknek.

A minden év nyarán megrendezésre kerülő Hosszúasztal Piknik részletes programját keresse az adott év havi programajánlójában.

Még több információ a kiemelt eseményről itt olvasható.

 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!